Sådan kan du hurtigt spore din køkkenrenovering

Det første skridt i at transformere dit køkken er at finde en kvalificeret håndværker til at udføre arbejdet. Mens du kan påtage dig mindre projekter, såsom maling og installation af en backsplash, er det bedst at hyre en professionel for at sikre en jævn renovering. At hyre en autoriseret professionel betyder også, at du undgår fejl eller uheld under renoveringen. Det er også en bedre idé at ansætte en person, der har erfaring inden for dit specifikke område, da de vil være i stand til at udføre arbejdet hurtigere.

Først skal du måle køkkenområdet og bestemme, hvor alle apparaterne skal hen. Det er vigtigt at tage højde for højde og bredde, men glem ikke dybden – dette er ofte et overset område og kan give en kæmpe hovedpine. Glem heller ikke at efterlade plads nok til døre og ventilation. Du ønsker ikke at ende med et akavet udseende køkken, når du ikke har planlagt det i forvejen!

En anden måde at fremskynde processen på er at bruge en one-stop-shop for alle dine køkkenartikler. Virksomheder som Haven Kitchens by Formica(tm) kan tilbyde en one-stop-shop til din renovering. Du skal vælge en håndværker til at installere de nye apparater, men de vil gøre det nemt for dig. Virksomheden kan også forsyne dig med byggematerialer. Vær dog forsigtig med ikke at vælge en håndværker ud fra en marketingchefs råd, da det kan forsinke projektet.

Gå efter et lavere budget

Til sidst, når det kommer til køkkendesign, skal du sørge for at vælge materialer af høj kvalitet. Når du vælger materialer til køkkenet, skal du overveje layoutet og designet. Du skal også beslutte dig for dine prioriteter. Et funktionelt køkken er afgørende, så sørg for, at rummet er befordrende for dine behov og præferencer. Du bør også tage dit budget og design i betragtning. Nivito messing armatur er kun, hvis du har mere budget. Du kan altid lede efter ressourcer til at hjælpe dig med at træffe en beslutning.

Alt efter omfanget af din køkkenrenovering, kan du vælge mellem et “ansigtsløft” eller en “tarm” ombygning. Et “gut” køkken, på den anden side, kan kræve at rive vægge ned og omkonfigurere layoutet. Omfanget af renoveringen afhænger af dine behov og dit budget, og det er vigtigt at have en klar idé om dine prioriteringer. Før du kontakter en entreprenør, skal du gå gennem køkkenet med en potentiel kandidat.

Hvis du har et budget, kan du overveje at tilføje mere lagerplads. For eksempel kan det gøre dem mere funktionelle ved at tilføje et udtrækbart pandestativ eller -kurve til skabene. En anden mulighed er at eftermontere nogle eksisterende skabe. Hvis du ikke er sikker på at eftermontere dine eksisterende skabe, kan du bede The Good Guys om hjælp. Sørg for at være særlig opmærksom på de hårde hvidevarer, du udskifter, da et lille problem kan ødelægge hele køkkenrenoveringen.

Trods alt

Hvis du har et budget, kan du overveje at hyre en entreprenør for at fremskynde processen. Hvis du arbejder med en entreprenør, er det nyttigt at have en skitse af det køkken, du gerne vil designe. Skitsen skal være en generel oversigt og fokusere på placeringen af ​​apparater og skabe. Denne skitse vil også hjælpe entreprenøren med at give dig en ide om projektets omfang og et skøn over projektet.