Pakolliset asiat keittiön remontoinnissa

On useita asioita, jotka sinun tulee ehdottomasti ottaa huomioon keittiötäsi remontoitaessa. Vaikka kaapit ja työtasot ovat luonnollisesti välttämättömiä, sinun tulee myös tarkastella lattiaa ja kattoa. Jos sinulla on tilaa, aamiaisnurkkaus lisää keittiöösi tunnelmaa ja lisää säilytystilaa. Voit myös lisätä liesituulettimen tai kaapin alle valaistusjärjestelmän. Vaihtoehtoja on loputtomasti! Muista vain harkita keittiösi kokoa ja tyyliä ennen kuin alat ostaa kalusteita.

Liesituulettimet

Oikean liesituulettimen valinta on tärkeä osa remonttiprojektiasi. Tarpeistasi ja keittiön suunnittelusta riippuen voit valita useista malleista. Yksi tyyppi on all-in-one-lajike, joka on taloudellinen vaihtoehto. Toinen vaihtoehto on kaksiosainen malli, joka tarjoaa enemmän joustavuutta ja räätälöintiä. Savupiippumaiset liesituulettimet sopivat parhaiten keittiöihin, joissa ei ole kaappeja. Kattoon asennettavat mallit sopivat hyvin avoimeen keittiöön.

Kaapin alla valaistus

Saatavilla on monenlaisia ​​kaapin alla olevia valaisimia, joissa on monia erilaisia ​​tyylejä ja sähköisiä ominaisuuksia. Nämä valot voivat olla sisäänrakennettuja tai jälkimarkkinavalaisimia, ja jotkut ovat jopa akkukäyttöisiä, mikä tarkoittaa, että ne voidaan sijoittaa melkein mihin tahansa. Riippumatta valitsemastasi valaistustyypistä, muista valita keittiöösi parhaiten sopiva valaistus sen sijainnin ja mieltymystesi perusteella.

Hyllyt

Olipa tilasi pieni tai tilava, voit lisätä säilytystilaa mihin tahansa huoneeseen. Avohyllyt ovat loistava vaihtoehto pieniin keittiöihin, mutta ne voivat olla sotkuisia, jos niitä ei ole suunniteltu oikein. Valitse erilaisia ​​materiaaleja ja korkeuksia tilasi tarpeiden mukaan. Voit jopa valita avohyllyt lasiosilla, jotka luovat nykyaikaisemman ilmeen. Jos haluat maalaismaisen ilmeen, harkitse erittäin korkeiden kaapien asentamista.

Toissijaiset nielut

Jos sinulla on suuri keittiö, kannattaa harkita toissijaisen pesualtaan lisäämistä. Toissijainen pesuallas tarjoaa kätevän paikan vihannesten pesemiseen tai kattiloiden ja pannujen pesemiseen. Se voi olla myös baariallas toiselle valmisteluasemalle tai jopa roska- ja kierrätysalue. Toinen vaihtoehto on pesualtaan asentaminen ruokakomeroon. Monissa tapauksissa voit asentaa myös toisen pesualtaan erilliseen huoneeseen, kuten kellarin virkistyshuoneeseen tai kotiteatteriin. Voit jopa asentaa pesualtaan ulos vedettävään laatikkoon.

saaret

Saaren lisääminen keittiöösi voi tarjota sinulle kaivattua säilytystilaa. Nykyaikaisissa kalusteissa on ominaisuuksia, kuten laitetallit, ulosvedettävät lokerot ja roskakorit. Saari voi tarjota myös ylimääräistä tiskitilaa ruoanlaittoon. Useimmat ihmiset valitsevat työtason, joka sopii muuhun keittiöön. He voivat myös valita messinki hana luodakseen modernimman ilmeen.

Lemmikkiystävällinen keittiösuunnittelu

Jos sinulla on kotona lemmikki, harkitse keittiön suunnittelua lemmikkiystävällisellä muotoilulla. Keittiö on luonnollinen lemmikkien kokoontumispaikka, ja sisäänrakennetun lemmikin sängyn ja häkin lisääminen voi tarjota karvaiselle ystävällesi lisämukavuutta. Lemmikkiystävällisiin ominaisuuksiin tulisi kuulua myös ruoka- ja vesiastia lemmikillesi. Lisäksi kannattaa harkita maton käyttöä keittiössä, jotta lemmikkisi ei kaata astioita.